tiistai 1. joulukuuta 2009

KaksinaisMORAlismia

BB-Sami heilutti peittoa suorassa tv-lähetyksessä yöllä ja KANSA älähti. Voi hyvän tähden, ajatelkaa lapsia ihmiset! No onneksi rehti ja suoraselkäinen lapinmies Toni otti perheen pienimmät huomioon ja suoritti sen lusikassa saaden tarkkasilmäisimmätkin kukkahattutädit vain arvailemaan, että mitä siellä peiton alla oikein tapahtuukaan. Onko se tuulenvire joka heiluttaa? Vai kuoritaanko siellä kenties perunoita?

Ei pidä nauraa, sillä tällä kaikella on kauaskantoiset vaikutukset. Peiton heilutusta kotisohvalta todistaneesta Pikku-Pekasta tulee syrjäytynyt ja väkivaltainen nuorimies. Kenties kouluampuja. Pekan pikkusisko Liisa levittää teini-ikäisenä jotain muutakin kuin kevytlevitettä betonilähiössä... Piripalkalla tietenkin.

Televisio näyttää ampumista ja murhia joka ilta. Lisäksi ihmisentappamispelit ovat järjestäen myydyimpien pelien listojen kärjessä. Ei ole ihme, että syyttävä sormi osoittaakin juuri siihen suuntaan, kun pohditaan lasten ja nuorten hyvinvointia. Unohtamatta tietenkään metalli- ja rap-musiikkia. Sormet heiluvat joka suuntaan ja yhtä paljon kuin viinapullon kumonneen perheenisän haulikko perjantai-iltana. Minussa ei ole vikaa, se on sinussa.


Elämme maailmanlopun aikoja, hyvät ystävät. Ilmestyskirja ei ole historiaa. Se on nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti